Aandrijftechniek

Aandrijftechniek

Aandrijfsystemen: om uw verkoopaanhangwagen eenvoudig op elke gewenste plek neer te zetten zonder zware inspanning en hulp van buitenaf, kunnen wij voor u plaatsen een uiterst professioneel electro-hydraulisch rangeersysteem.                                                                                                                       Dit type gebruiken wij al meer dan 15 jaar en is door zijn probleemloze toepassing en gebruiksvriendelijkheid een zeer betrouwbaar onderdeel geworden op onze verkoopwagens.                 Door tijdens de bouw van het chassis al rekening te houden met het aandrijfsyteem, worden laswerkzaamheden aan het gegalvaniseerde chassis voorkomen .

Dit 24 volt electro-hydraulisch rangeersysteem wordt geheel in eigen beheer geproduceerd en voorzien van zoveel mogelijk onderhoudsvrije onderdelen.

*    Max gewicht tot 10,8 ton.
*    Voorzien van onderhoudsvrije gelaccu,s.
*    Hoogwaardige druppellader.
*    Optioneel ook leverbaar met radiografische bediening.
*    Leidingen in massieve uitvoering (weinig slijtage).
*    Eventueel in combinatie met steunvoeten, klepcilinders ed.

Lichte rangeersystemen tot max. 3000 kg worden niet in eigen beheer geproduceerd maar kunnen wel door ons verzorgd worden.

Compleet standaard aandrijfsysteem

 

 


Aandrijving op schamelwagen

 Be oplegger aandrijving  

 

 

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met hydraulische installaties, al dan niet in combinatie met een aandrijfsysteem: o.a. hydraulische bediening van verkoopkleppen, steunvoeten, hydraulisch uitschuiven van de toonbank en zelfs het hydraulisch op hoogte brengen van bakapparatuur behoort tot onze mogelijkheden. Al deze toepassingen zijn ook radiografisch uit te voeren.

Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden

 

   
Carrosseriebedrijf Campa logo
Carrosseriebedrijf Campa
Nieuws blok

Nieuws

Carrosseriebedrijf Campa logo
Carrosseriebedrijf Campa